Återställa Papperskorgen I Windows 10

Saker är lite mer drastiska om du behöver återställa ditt lösenord, eftersom lokala konton i tidiga versioner av Windows 10 inte hade säkerhetsfrågor som gör att du kan ändra ett lösenord. Ett snabbt sätt att återställa ditt lösenord för lokalt konto är att använda en upphöjd kommandotolk, även om det kräver att du blir lite smutsig. Nu öppnas fliken Systemskydd i en ruta som heter Systemegenskaper. Som du ser står det Systemåterställning här, men alternativet är gråmarkerat, vilket betyder att funktionen är inte är aktiverad. SVAR. Systemåterställning är en funktion som har funnits länge i Windows. Den går ut på att man återställer en krånglande dator till ett tidigare läge, alltså en tidpunkt när datorn fungerade som den skulle. Dator kommer upp till 85% instalation Och sen har varit på gång 14 timmar Och händer ingengting.

  • Klicka på hantera för att välja alternativ för att frigöra utrymme.
  • Då kan det vara en god idé att starta din dator i felsäkert läge.
  • Det innebär att allt kan behöva installeras om ifall datorn kraschar av en uppdatering .
  • Om du använder Windows 10 version 1803 eller senare väljer du länken “Återställ lösenord” under ditt användarnamn på inloggningsskärmen.

Då har du alltid ett smidigt sätt att återställa datorn till hur den var vid leverans. Förra veckan släpptes vårens version av Windows 10. Många som har installerat den rapporterar om problem relaterade till webbläsaren Chrome och att den kraschar. Microsoft är idag duktiga på att testa alla uppdateringar innan de rullar ut, men på grund av den stora floran av datorer föreligger alltid risk för nya kompatibilitetsproblem. Då kan det vara en god idé att starta din dator i felsäkert läge.

Steg 3: Sätt Datorn I Strömsparläge

Håll nere Shift-tangenten samtidigt som du klickar på Starta om. Nu har du startat systemkonfiguration. Fyll i msconfig i fönstret och klicka sedan på OK. Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i denna webbläsare till nästa gång jag skriver en kommentar. Vi har därför knåpat ihop en kort guide som ger tips på hur du hanterar några av de vanligare problemen som förekommer i Windows 10. För att få fram det svenska tangentbordet klickar vi ett flertal gånger på “See more keyboard layouts”.

hur man återställer Windows-registret

Du väljer Troubleshoot, eller felsök om det står på svenska. Tar även och uppdaterar guiden med information om att en återställning många gånger kan ta väldigt lång tid. Annars kan vi även rekommendera att testa alternativet här ovanför (återställa via Felsök och Avancerad start).

Gratis Nyhetsbrev Från Pc

Förutom till Xbox Series X/S och One släpps spelet till Windows 10 och Steam. Ett separat tangentbord ger en bättre arbetsposition än den bärbara datorns inbyggda, men kan göra att det blir trångt på skrivbordet. Logitech MX Keys Mini har ultrakompakt tangenter och tar bara precis så mycket plats som vcomp100.dll saknas det måste. Tile Pro är en liten Bluetooth-bricka som kan sättas fast på resväskan, i hundens halsband eller i nyckelringen. Brickans fysiska plats kan sedan spåras med hjälp av en app i mobilen. Räckvidden är 120 meter och brickan är IP67-klassad. Det utbytbara batteriet håller i tre år.

Published
Categorized as Dll

Leave a comment

Your email address will not be published.